O nama

Oglasnik AutoMarket sa adresama AutoMarket.ba i Prodaja-automobila.com rođen je u januaru 2006. godine sa idejom da bude centralno mjesto (tržište, market) za kupoprodaju motornih vozila (automobila) i rezervnih dijelova.

U dosadašnjem radu AutoMarket je posredovao u prodaji više od 100.000 vozila! Oglasnik je od 2006. godne  u više navrata redizajniran, a od marta 2018. godine platforma je u potpunosti inovirana, te je uz web platformu sa responzivnim dizajnom pokrenuta i mobilna platfora za Android uređaje. 

U skladu sa svojom misijom, od početka 2014. godine, AutoMarket.ba svojim posjetiteljima pruža uvid u detaljne podatke o svim modelima putničkih vozila koja se mogu kupiti na svjetskom tržištu, kroz bazu od preko 60.000 modela!

U svom online auto magazinu, kroz rubrike: novosti, testovi i auto-moto sport AutoMarket.ba pruža uvid u vijesti sa auto-moto tržišta

VIZIJA AUTOMARKET.BA PORTALA

"Biti najkvalitetniji izvor informacija pri kupovini motornih vozila i rezervnih dijelova kupcima na području Zapadnog Balkana."

MISIJA AUTOMARKET.BA PORTALA

"Pružanjem tačnih i pravovremenih informacija, uz kontinuirane inovacije, omogućiti povezivanje kupaca i prodavaca motornih vozila i rezervnih dijelova, te olakšati proces kupoprodaje rabljenih i novih vozila."

Oglasi za uporedbu

    There are no listings to compare
    Prijava
    Korisničko ime
    Lozinka
    Zaboravili ste lozinku? Remind