Oglašavanje

Ciljana populacija posjetilaca i korisnika AutoMarket oglasnika su potencijalni kupci motornih vozila u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji, Croj Gori i širem regionu.

AutoMarket korisnicima omogućuje dvije vrste oglašavanja:

- oglašavanje prodaje rabljenih i novih vozila i auto dijelova putem standardnih i izdvojenih auto oglasa
- oglašavanje kompanija, proizvoda i usluga putem banner (displej, tektualnih i grafičkih) oglasa.

OGLAŠAVANJE VOZILA I AUTO DIJELOVA

Oglašavanje vozila moguće je putem standardnih  i izdvojenih oglasa. AutoMarket nudi nekoliko različitih oglasnih paketa, kako za fizička lica (vlasnike vozila) tako i za profesionalne dilere (trgovce) vozilima. Upis auto oglasa moguće je izvršiti na linku UPIS OGLASA.

Za auto kuće (profesionalne dilere) namijenjena je posebna vrsta korisničkog računa, koja uključuje kreiranje zasebne stranice na oglasniku za svakog dilera, sa vlastitom adresom i pregledom njegove cjelokupne ponude. Korisnički račun za autokuće omogućuje niz dodatnih pogodnosti. Za auto kuće namijenjeni su oglasni paketi koji uključuju odgovarajući broj standardnih izdvojenih oglasa.

Posebna usluga za auto kuće sa većim brojem vozila u ponudi je automatizirano oglašavanje, preuzimanjem oglasa i slika iz XML datoteke (xml sinkronizacija). Na ovaj način, veliki dileri mogu svoju ponudu vozila automatski objaviti i ažurirati na AutoMarket oglasniku bez potrebe za manualnim unosom oglasa. Ukoliko ste zainteresirani za uslugu XML importa oglasa, kontaktirajte nas za više informacija.

OGLAŠAVANJE BANNER OGLASIMA

AutoMarket nudi nekoliko dimenzija i pozicija bannera na svojoj web i mobilnoj platformi. Ukoliko ste zainteresirani za oglašavanje ili sponzorstvo oglasnika, kontaktirajte nas putem e-maila i saopšite nam: kojim biznisom se bavite, koliko vremenski bi ste se željeli oglašavati i ukoliko je moguće koliki je Vaš predviđeni budžet za taj period. Naša marketing služba će analizirati vaše potrebe i predložiti online oglasnu kampanju koja će osigurati najbolje rezultate.
 

Oglasi za uporedbu

    Niste odabrali oglase za komparaciju